VÄLKOMMEN TILL DOLD RESURS!

Vad vill du göra med resten av ditt liv?

Kontakta våra coacher

Ledarskapsutbildning, personlig utveckling handlar om att växa och utvecklas som individ, både yrkesmässigt och privat. Första steget är att du är öppen för en förändring. Det är det viktigaste för att du bättre ska kunna nyttja din inneboende potential och kraften du bär på, din dolda resurs.

Det handlar om att tänka till, tänka om och tänka nytt. Vi på Resurshuset har utvecklat ett Personligt ledarutvecklingsprogram där du tränar dig att nyttja din dolda potential. Programmet heter Dold Resurs och med hjälp av detta kan du forma din nya framtid.

”Tänk till, tänk om, tänk nytt …”

Dold Resurs är ett personligt ledarutvecklingsprogram som riktar sig till dig som vill utvecklas, oavsett var i företaget, organisationen eller livet du befinner dig.

Programmet innehåller 16 ljudfiler och en litteraturpärm med 8 stycken så kallade ”kontrakt”.

Vanligtvis tar det 8-12 månader att genomföra vårt ledarskapsprogram med tillhörande personlig utveckling (hela processen). Programmet handlar i huvudsak om hur man sätter och når sina egna viktiga mål i livet, såväl privata som arbetsmässiga. Att nå mål behöver inte vara svårt bara man vet hur man ska bära sig åt.

​Vad det handlar om många gånger är att tänka till, tänka om och tänka nytt. Om att bryta gamla invanda mönster och finna nya vägar att utvecklas. Programmet anpassas till dig och dina behov, vilka vi kommer överens om vid ett inledande samtal.

SAGT AV VÅRA KUNDER

”Hans! Tack för att du tidigt förstod mig, fick mig att inse, vikten av klara målsättningar, att våga drömma, att våga vilja! Tack för allt!”
Anna Jönsson Haag

”Hans fick mig att ifrågasätta hur jag levde mitt liv och varför. Han såg att det fanns andra möjligheter för mig som jag aldrig trott mig om själv. Jag tog chanser jag annars aldrig skulle vågat ta innan jag träffade honom. Man skulle kunna säga att jag vågade hoppa den gången och därefter har jag hoppat många gånger och faktiskt, hamnat rätt mjukt nästan varje gång.”
Gert 60 år

PROGRAMMET INNEHÅLLER

Några huvudområden som ingår i programmet är:

  • Mål, handlingsplaner och deadlines
  • Tidsanvändning och personlig effektivitet
  • Motivation
  • Hur man utvecklar nya vanor
  • Kommunikation

För att lyckas genomföra önskvärda förändringar kommer vi att träffas cirka 8 gånger med 3-5 veckors mellanrum eftersom det tar tid att ändra ett invant mönster som sitter djupt rotat.

Under processen kommer du att få en personlig coach/tränare vars viktigaste uppgift är att få dig att tänka, reflektera och agera.

Som sagt: Dold Resurs är till för dig som vill utvecklas!

ledarskapsutbildning personlig utveckling - Dold Resurs

VÅRA COACHER

UMEÅ

HANS ALENIUS
Mobil: 070 – 327 67 74
Skicka E-post »

UMEÅ

JORUNN LARSEN
Mobil: 0730-44 19 90
Skicka E-post »

SKELLEFTEÅ

MARIA NILSSON
Mobil  070-691 56 16
Skicka E-post »

ANSLUTER 2022

PATRIK SELIN

Dold Resurs ägs och drivs av:

Projektet medfinansierat av Europeiska unionen